Estados Cafe este un brand care ofera o experienta completa si un raspuns la toate exigentele.
Intuitia si vointa Estados Cafe sunt de a duce firma la excelenta prin intermediul inaltei calitati, prin delicatetea si cautarea de arome tot mai deosebite, anticipand stilurile de viata din ziua de azi..
Amestecurile capteaza atentia consumatorilor dornici de noi experiente, de noi asteptari si arome deosebite, creand legatura intre traditionalul espresso italian si inovarea noilor gusturi si stiluri de viata.
Estados Café este ceva diferit, special, ce se gaseste in locatii locatii premium, de top, coffee bars&lounges, restaurante , hoteluri unde prin excelenta si calitatea serviciilor oferite, te face sa te simti diferit, special, plin de energie si tot o data iti creaza confortul pe care ti-l doreai.
Amestecurile de cafea Estados s-au nascut din dorinta de a oferi savoarea unui produs care prezinta caracteristicile unui expresso italian autentic, datorita acestei dorinte a creat mai multe amestecuri alternative, pentru a acoperii o paleta mai larga de arome si pentru a oferii un nivel cat mai ridicat de satisfactie al tuturor clientiilor.
Amestecurile Estados ies in evidenta prin corpolenta ridicata al unui espresso autentic italian, prin multidudinea aromelor de citrice( gref, portocale, lamai, mere de vara, piersici etc. ) , ciocolata acrisoara, usoara tenta de caramel care se evidentiaza mai bine in momentul in care crema pufoasa de lapte se combina perfect cu crema cafelei din extractia de espresso creand un capucinno delicios care iti va lasa un aftertaste de caramel, alune usor sarate, alune de padure etc.