Termeni si conditii

Termeni și condiții

 

Evolve Horeca este denumirea comerciala a TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL, persoana juridica cu sediul in Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989, nr.135, ap. 96, jud. Cluj., inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J12/2689/2014, avand CUI RO 33583091, numita in continuare TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului office@evolvehoreca.ro, TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractului) dintre parti..

 

Drepturi de autor

 

Continutul site-ului https://evolvehoreca.ro este proprietatea TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL.

TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul https://evolvehoreca.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Sesizari

 

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail office@evolvehoreca.ro. TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

 

Securitatea datelor personale

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre  TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

 

Politica de confidentialitate

 

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplica vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

 

Garantia produselor

 

Produsele comercializate de TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL nu sunt contrafacute.

garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele cu durata de utilizare indelungata (aparate de indosariat, ghilotine, trimmere, laminatoare, distrugatoare de documente, table magnetice, seifuri etc.) sunt insotite de certificat de garantie comerciala valabila pentru perioada specificata pe site pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplica. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul https://evolvehoreca.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 luni in cazul produselor de folosinta indelungata.

 

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

 

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

 

Plata si livrarea produselor

 

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL . Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare.

Pentru precomenzi, timpul estimativ de livrare este de doua saptamani.

Pentru comenzile ce depasesc 300 Lei, transportul este GRATUIT in tara.

Se face prin curieri proprii cel tarziu a doua zi lucratoare, gratuit la sediul dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 300 Lei, iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 300 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 21 Lei.

Plata produselor comandate prin TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL se poate in numerar la livrare.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 

Returnarea produselor achizitionate la distanta

 

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. De asemenea, produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile dacă se află în ambalajul original și nu prezintă semne de uzură.

 

Conciliere

 

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@evolvehoreca.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

Alti Termeni

 

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL pentru utilizarea acestui site.

TOP BRANDS EXCLUSIVE SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.